Om VGAN

Vi har lenge vært på utkikk etter en vegansk sjokolade med god smak. I brødrene Benjamins lille sjokoladefabrikk fant vi nøyaktig det vi lette etter, en fantastisk velsmakende, vegansk sjokolade. Sammen har vi nå utviklet fem førsteklasses veganprodukter.

Novelty Food er et lite norsk firma som brenner for kvalitet og god smak. Vår slogan er “When taste matters” eller “når smaken teller” på godt norsk, en slogan som forplikter! Vi ønsket å kunne tilby en sjokolade til deg som er veganer, ønsker å endre spisevaner eller som har intoleranser/allergier. Vi reiste rundt på all verdens hjørner, men synes ikke vi fant noe som smakte godt nok. Men plutselig møtte vi to brødre som brant for smak like mye som oss. Sammen med brødrene Benjamin satte vi oss ned og testet, endret, smakte og endret, helt til vi kom fram til VGAN. Vi mener at VGAN er verdens beste sjokolade!

De to brødrene Krassimir og Martin Benjamin begynte å eksperimentere hjemme på kjøkkenbenken i Sofia. Etter hvert har de tilegnet seg dypgående kunnskap om produksjon av vegansk sjokolade, og har nå en egen fabrikk. De er selv entusiastiske veganere, og går ikke på kompromiss med kvaliteten eller smaken på det de produserer. Lidenskapen deres smitter over på produktene. Alle råvarene er av ytterste kvalitet, og er selvfølgelig økologiske. Og siden de ikke produserer annet enn vegansk sjokolade, er VGAN garantert helt melkefri. 

Kakaobønnene som blir brukt i VGAN kommer fra små familieeide plantasjer og fra kooperativer i Nicaragua, Colombia, Ecuador og den Dominikanske republikk. De som produserer kakaobønner for VGAN får godt betalt. Å nyte sjokolade skal spre glede, ikke bare for deg som spiser den, men også for alle som er involvert i å lage sjokoladen. I begynnelsen av denne reisen finner vi bøndene som dyrker ingrediensene vår. Desverre har disse blitt, og blir fortsatt, utnyttet og glemt. Det er de hardt-arbeidene dyrkerne som gjør det mulig for oss å lage VGAN, og vi mener de fortjener et skikkelig og godt liv. Vi sporer derfor nøye våre ingredienser for å sikre at ingen utnyttes. Vi støtter de kakaobøndene vi jobber med. Bærekraft og etisk dyrking, sammen med høy kvalitet er utrolig viktig for oss. Vi kan ikke bevise det, men vi tror at hvis man har det bra, legger man mer kjærlighet i jobben, som igjen vil påvirke ingrediensene positivt og dermed blir smaken bedre!

Personvern

Design og utvikling av Bonefish.no